homevoordelen Stelcon®referentiescontactdownloadsnieuws
ZOEKEN
TOEPASSINGEN
bedrijven/industrie
land- & tuinbouw
openbare ruimte
residentieel
PRODUCTEN
N-platen
B-platen
afwatering
materieel
VERKOOP/VERHUUR
PLAATSING
VOORDELEN STELCON® > Stelcon® vs. stortbeton

snelheid bij ingebruikname
Van zodra geplaatst, kan de Stelcon® verharding onmiddellijk in gebruik genomen worden. Bij stortbeton dient u 28 dagen te wachten tot het beton is uitgehard.

flexibel
De ondergrond blijft steeds bereikbaar. Zowel de platen als de ondergrond (zand) zijn eenvoudig weg te nemen voor bv. werkzaamheden aan kabel- en leidingnetwerken. Bij een gestort beton dient u dure en tijdrovende zaag-, breek- en stortkosten te maken alvorens ondergrondse werken te kunnen uitvoeren.
De platen zijn ook eenvoudig te verplaatsen in geval van veranderingen in de bedrijfsvoering (bv. bij uitbreiding van bedrijfsruimten, verhuizing, ...) waar de snelheid van (her-)ingebruikname opnieuw een bijkomend voordeel is.
Een Stelcon® verharding is makkelijk gefaseerd aan te brengen en uit te breiden.

duurzaam
De slijtvaste kwartshoudende deklaag van Stelcon® platen is uniek. Deze zorgt voor minder slijtage en minder stofvorming. Gezien de deklaag (bovenste 20 mm) enkel uit kwarts bestaat, zal u dan ook geen uitgewassen grintbeton bekomen na verloop van tijd, in tegenstelling tot stortbeton waar de kwarts in de ganse dikte (nutteloos) verdeeld is.

hoge restwaarde
Stelcon® platen kunnen na gebruik (zelfs na vele jaren) heel snel uitgebroken en opnieuw verkocht worden. Bij alle andere verhardingsvormen dien je rekening te houden met arbeidsintensieve opbreekwerken en dure (nutteloze) stortkosten.
  
Stelcon België • Schrijnwerkerslaan 8 • Industriezone De Zaat • B-9140 Temse • tel 03 771 69 94 • info@stelcon.be
© website powered by PC GRAPHICS WEBDESIGN 2014