homevoordelen Stelcon®referentiescontactdownloadsnieuws
ZOEKEN
TOEPASSINGEN
bedrijven/industrie
land- & tuinbouw
openbare ruimte
residentieel
PRODUCTEN
N-platen
B-platen
afwatering
materieel
VERKOOP/VERHUUR
PLAATSING
VOORDELEN STELCON® > Stelcon® vs. klinkers

snelheid bij plaatsing
Voor 1 Stelcon® plaat moet u al snel meer dan 165 klinkers plaatsen!

sterk
Een Stelcon® plaat behoudt zijn sterkte onder alle omstandigheden; bij intensief gebruik van een klinkerverharding treden er al snel vervormingen op zoals spoorvorming met vervelende plassen tot gevolg ...
In tegenstelling tot klinkers kent een Stelcon® plaat ook een veel hogere druksterkte, waardoor ze uitermate geschikt is voor hoge puntlasten. Een zandbedding volstaat dan ook, terwijl bij klinkers voor de bedding stabilisé (zandcement) dient toegepast.
Door de grote afmeting en de dikte van de Stelcon® platen wordt de belasting beter gespreid naar de ondergrond, hierdoor hoeft er in de meeste gevallen geen dure grondverbetering toegepast worden.

duurzaam
De slijtvaste kwartshoudende deklaag van de Stelcon® platen is uniek. Deze zorgt voor minder slijtage en minder stofvorming.

onderhoudsvriendelijk
Door de grote formaten van de Stelcon® platen heb je veel minder voegen dan bij een traditionele klinkerverharding. Een verharding met Stelcon® platen van 2 x 2 m heeft 1 m voeg per m˛, voor 1 m˛ klinkers kom je al gauw aan meer dan 13 m voeg...

hoge restwaarde
Stelcon® platen kunnen na gebruik (zelfs na vele jaren) heel snel uitgebroken en opnieuw verkocht worden. Bij alle andere verhardingsvormen dien je rekening te houden met arbeidsintensieve opbreekwerken en dure (of nutteloze) stortkosten.
  
Stelcon België • Schrijnwerkerslaan 8 • Industriezone De Zaat • B-9140 Temse • tel 03 771 69 94 • info@stelcon.be
© website powered by PC GRAPHICS WEBDESIGN 2014